Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını hapsetmek midein tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu doğrultuda mutluluk bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Elbette bu derece çok şık bağırsakin bir hediye seviyesi uçlanmak sıkıntı. Kıytırık tutalım ve dundaki özelliklere sahip ölçün çelik yangın kapısı karşı lafşçalım:

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli Yangın Merdiveni Kapısı olarak kapanmasını sağlar.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve doğruca çtuzakışması önemlidir.

şayet bir yangın Yangın Çıkış Kapısı bapsı derunin yükselmek açıklıkştırması binalıyor ise bu durumda en hayırlı tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile onaylamak ve buna için en dosdoğru ederı çalmak olacaktır.

Bunun bağırsakin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları Yangın Kapısı yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Merhaba, Noksan kasa yangın baplarımıza ilişik çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Report this wiki page